; "Бижу" - българско бельо, Перфект, Marilyn, X-Lady, Infiore, Lormar, BELLA bijou, NEOGLORY

X- Lady - Lingerie

X- Lady - Lingerie

X- Lady - Lingerie

X- Lady - работят в шивашката промишленост от 1973 година. Модерният дизайн и новаторски дух помагат на фирмата да заеме челни места в производството и търговията с бельо. Девиза на X- Lady е : Ние споделяме с вас качеството.

3

продукти

Продукти

Дамски луксозни прашки с бродерия

Бикина от кoлекцията на X-Lady , с флорална бродерия- предназначена за взискателни дами, които могат да оценят високото качество и удобството на луксозното бельо. Koлекциите на X-Lady ви предлагат уникален комфорт, съчетан с съвременен и стилен дизайн. Материите на бикините са финни и не се очертават под дрехите ви.
Цена: 17.00лв.
Виж детайли

Дамски стринг в черно и бяло

Изключителен модел бикина - прашка в черно и бяло с интересна талия, която отзад е дантелена. Много разчупен и уникален модел прашка в мека и практична материя, с която ще изглеждате невероятно секси . Тази бикина е изработена от 82% Полиамид 12% еластан. Размери: М, Л
Цена: 14.40лв.
Виж детайли

Луксозни дамски стринг в бяло "X- Lady"

Луксозна дамска бикина тип стринг изработена от мека и приятна на допир материя съчетана с висококачествена дантела, която допринася за секси визията ви. Красив женствен модел бикина, с който ще се чувствате комфортно и удобно, а загадъчната украса от мъниста завършва перфектният дизайн. Бикината е опакована в луксозна опаковка.
Цена: 16.70лв.
Виж детайли
«1» Страница 1 от 1
Върни До Горе