; "Бижу" - българско бельо, Перфект, Marilyn, X-Lady, Infiore, Lormar, BELLA bijou, NEOGLORY

„Perfect Lingerie“ – Луксозно Дамско Бельо

„Perfect Lingerie“ – Луксозно Дамско Бельо

„Perfect Lingerie“ – Луксозно Дамско Бельо

Асортимента с марка “Perfect Lingerie” включва абсолютно всички възможни категории от луксозното дамско бельо и аксесоари. Дизайнерите които създават моделите и кройките актуализират визията постоянно, за да може маркaта винаги да бъде гарант, че сте в крак с модата. Материалите които влагаме в моделите са създадени от производители на световно ниво. Независимо дали за ежедневието, за повод или просто за да си доставите удоволствие – “Perfect Lingerie” е най-добрият избор който ще направите!

15

продукти

Продукти

БИКИНА 294 PA2 СИН БЯЛ

Луксозна плитка бикина . Бикината е изработена от 85% полиамид/15% еластан. Предната част на бикината е съчетана с финна дантела. Този модел бикина не се очертава под дрехите ви.
Цена: 7.90лв.
Виж детайли

БИКИНА 294 PA2 ПУДРА

Луксозна плитка бикина с нежна италианска дантела и микрофибър. Бикината е изработена в цвят пудра . Състава на бикината е – 85% полиамид/15% еластан.
Цена: 7.90лв.
Виж детайли

БАНСКИ 1014P2 ЩАМПА ОРАНЖЕВО 04

Бански долна част, плитка бикина.
Цена: 17.20лв.
Виж детайли

БИКИНА 321 AP1 ПУДРА

Красива бикина средно дълбока и с удобна италианска дантела. Изработена в нежен цвят пудра. Бикината е уникално нежна и финна. Красотата и практичноста на бельото ще ви впечатлят и изненадат приятно.
Цена: 8.90лв.
Виж детайли
«1 2 3 4» Страница 1 от 4
Върни До Горе