; Луксозно бельо онлайн

Марки

Производител : NEOGLORY-  MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS Crystal

«1»
MARILYN- Poland

58

продукти

„Perfect Lingerie“ – Луксозно Дамско Бельо

„Perfect Lingerie“ – Луксозно Дамско Бельо

Асортимента с марка “Perfect Lingerie” включва абсолютно всички възможни категории от луксозното дамско бельо и аксесоари. Дизайнерите които създават моделите и кройките актуализират визията постоянно, за да може маркaта винаги да бъде гарант, че сте в крак с модата. Материалите които влагаме в моделите са създадени от производители на световно ниво. Независимо дали за ежедневието, за повод или просто за да си доставите удоволствие – “Perfect Lingerie” е най-добрият избор който ще направите!

18

продукти

" Бижу " - Българското бельо

" Бижу " - Българското бельо

Повече от 15г. специализираме в производството на висококачествено дамско и мъжко бельо. Нашата основна цел е да отговорим на нуждите и търсенето на клиентите ни, да задоволяваме нуждите им, като им предоставяме продукти с отлично качество. С много труд през годите, успяхме да се развием и да постигнем успех на родните пазари, като от малък цех с няколко машини се превърнахме в производствено предприятие с над 10 различни машини, дизайнерски отдел, отдел за опаковка, маркетинг и пласмент. Всяко наше изделие се произвежда при строг контрол и спазване на установени правила, за да може да достигне до клиента в перфектен вид и високо качество на изработка.

68

продукти

Производител: BELLA bijou

Производител: BELLA bijou

Бижутата, които предлагаме са изработени от висококачествени естествени камъни с различен дизайн и елементи, като всеки модел е уникален и може да бъде изработен отново само по ваше желание.

http://www.bgbella.com

66

продукти

X- Lady - Lingerie

X- Lady - Lingerie

X- Lady - работят в шивашката промишленост от 1973 година. Модерният дизайн и новаторски дух помагат на фирмата да заеме челни места в производството и търговията с бельо. Девиза на X- Lady е : Ние споделяме с вас качеството.

7

продукти

  “ТЯПТИ”- ООД

5

продукти

PATRIZIA GUCCI for MARILYN

11

продукти

Emili Lingerie - Poland

1

продукти

 Infiore - Italy

Infiore - Italy

Дамското бельо Infiore- Italy , бранд на известната марка за италианско бельо Лормар, носи свой индивидуален новаторски стил, то е удобно и качествено. Колекциите им предлагат широка гама от бейсик и фешън модели, винаги модерни и актуални. Качеството им задоволява изискванията и на най-капризните клиенти.

2

продукти

„Minimizer“

3

продукти

" Авангард " -

" Авангард " -

Авангард е производител на българско бельо, бодита и бански костюми. Клиентите могат да пазаруват на едро и дребно. Продуктите с марката Авангард започват да бъдат произвеждани през 2005г. В началото фирмата започва като семеен бизнес, като постепенно започва да се развива и към фирмата се присъединяват високо квалифицирани служители, които и до днес са двигателя на нашата фирма. Ние се стараем да задоволим изтънченият вкус на всяка дама. Материалите, с които работим са с високо качество, моделите се изработват в широка цветова гама, с високо качество на изработка . Дизайнерите на марката се грижат вашето дамско бельо да бъде винаги с оригинален и актуален дизайн, съобразен със световните модни тенденции.

16

продукти

Ysabel Mora

2

продукти

FIORE

0

продукти

Tiara Galiano

3

продукти

Производител: NEOGLORY - MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS Crystal

Производител: NEOGLORY - MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS Crystal

- NEOGLORY е най-голямото предприятие в Китай за производство и търговия на бижута, като търговската им мрежа обхваща Китай, Испания, Мексико, САЩ, Велицобритания и Дубай. - През 2001 г. NEOGLORY JEWERLY създава сериозни отношения със SWAROVSKI and Preciosa, а също стават най- големият представител на Swarovski Elements Crystal and Rhinestone в Китай. - Екология- NEOGLORY са привърженици и следват екологичните стандарти за производство на висококачествени бижута, ( без никел и олово).

63

продукти

LORD

2

продукти

Рierre Сardin

1

продукти

YODEYMA

YODEYMA

"Yodeyma e с над 20 годишен опит, посветена е на изработването на парфюма от неговата първа идея до реализацията на най-изисканите обонятелни тенденции и финално оформяне.
Yodeyma се роди, за да предостави на всички възможността да притежават луксозен парфюм.
"

14

продукти

СИА - бельо за събличане

2

продукти

Върни До Горе