; Качествени продукти онлайн

Марки

Производител : NEOGLORY-  MADE WITH SWAROVSKI ELEMENTS Crystal

«1»
MARILYN- Poland

66

продукти

„Perfect Lingerie“ – Луксозно Дамско Бельо

„Perfect Lingerie“ – Луксозно Дамско Бельо

Асортимента с марка “Perfect Lingerie” включва абсолютно всички възможни категории от луксозното дамско бельо и аксесоари. Дизайнерите които създават моделите и кройките актуализират визията постоянно, за да може маркaта винаги да бъде гарант, че сте в крак с модата. Материалите които влагаме в моделите са създадени от производители на световно ниво. Независимо дали за ежедневието, за повод или просто за да си доставите удоволствие – “Perfect Lingerie” е най-добрият избор който ще направите!

15

продукти

" Бижу " - Българското бельо

" Бижу " - Българското бельо

Повече от 15г. специализираме в производството на висококачествено дамско и мъжко бельо. Нашата основна цел е да отговорим на нуждите и търсенето на клиентите ни, да задоволяваме нуждите им, като им предоставяме продукти с отлично качество. С много труд през годите, успяхме да се развием и да постигнем успех на родните пазари, като от малък цех с няколко машини се превърнахме в производствено предприятие с над 10 различни машини, дизайнерски отдел, отдел за опаковка, маркетинг и пласмент. Всяко наше изделие се произвежда при строг контрол и спазване на установени правила, за да може да достигне до клиента в перфектен вид и високо качество на изработка.

35

продукти

X- Lady - Lingerie

X- Lady - Lingerie

X- Lady - работят в шивашката промишленост от 1973 година. Модерният дизайн и новаторски дух помагат на фирмата да заеме челни места в производството и търговията с бельо. Девиза на X- Lady е : Ние споделяме с вас качеството.

3

продукти

ATTESA - Bulgaria

4

продукти

  “ТЯПТИ”- ООД

3

продукти

PATRIZIA GUCCI for MARILYN

12

продукти

" Авангард "

" Авангард "

Авангард е производител на българско бельо, бодита и бански костюми. Клиентите могат да пазаруват на едро и дребно. Продуктите с марката Авангард започват да бъдат произвеждани през 2005г. В началото фирмата започва като семеен бизнес, като постепенно започва да се развива и към фирмата се присъединяват високо квалифицирани служители, които и до днес са двигателя на нашата фирма. Ние се стараем да задоволим изтънченият вкус на всяка дама. Материалите, с които работим са с високо качество, моделите се изработват в широка цветова гама, с високо качество на изработка . Дизайнерите на марката се грижат вашето дамско бельо да бъде винаги с оригинален и актуален дизайн, съобразен със световните модни тенденции.

5

продукти

Ysabel Mora

3

продукти

YODEYMA

YODEYMA

"Yodeyma e с над 20 годишен опит, посветена е на изработването на парфюма от неговата първа идея до реализацията на най-изисканите обонятелни тенденции и финално оформяне.
Yodeyma се роди, за да предостави на всички възможността да притежават луксозен парфюм.
"

42

продукти

СИА - бельо за събличане

37

продукти

CREDA

0

продукти

МИМО - България

МИМО - България

Дейността на фирма МИМО стартира през 1999гс търговия на мъжкодамско бельо и бански костюмиС навлизането на пазара и сблъскването ни директно с потребителя и неговитенужди се породиха първите ни идей за създаването на свой модели а това ни мотивира за започването на собствено производство през 2005г.

В резултат на дългогодишният ни опит в сферата на търговията и производственият процес от малка шивална фирма МИМО вече се утвърждава на пазара с производството и продажбатана висококачествено българско бельо и бански в цялата страна,развиващ се в положителна посока фирмен магазин,а вече е налице и нашият онлайн магазин,който създадохме за по-голямоулеснение на Вас,нашите клиенти,без който нямаше да можем да стигнем до тук.

3

продукти

LORD

2

продукти

„Minimizer“

2

продукти

Tiara Galiano

3

продукти

Рierre Сardin

1

продукти

ЛОВМИЙТ ЕНД ФИШ ЕООД

2

продукти

ORA - 100% натурален вкус

2

продукти

Върни До Горе